Tătăruşanu, băgat în somaj tehnic. Ce se întâmplă cu Neymar, Mbappe şi celelalte staruri din Franţa

  • Olympique Lyon este prima echipă din Ligue 1 care anunţă că îşi trimite angajaţii în somaj parţial
  • Franţa este una dintre cele mai afectate ţări europene de pandemia de coronavirus
  • Lyon a jucat ultimul meci pe 8 martie
342 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu, băgat în somaj tehnic. Ce se întâmplă cu Neymar, Mbappe şi celelalte staruri din Franţa

Tătăruşanu, băgat în somaj tehnic. Ce se întâmplă cu Neymar, Mbappe şi celelalte staruri din Franţa

Ciprian Tătăruşanu (34 de ani), portarul naţionalei României, a fost trimis în somaj din cauza pandemiei de coronavirus. Lyon, fostă campioană a Franţei a luat decizia de a proceda în acest mod cu toţi angajaţii clubului. Măsura este una temporară, anunţă conducerea.
 
În Franţa fotbalul este oprit din cauza pandemiei, iar Lyon nu a mai jucat de pe 8 martie, de la meciul pierdut în faţa celor de la Lille cu 0-1. În acest moment, o dată pentru reluarea Ligue 1 nu este cunoscută, autorităţile fiind de părere că vârful epidemiei nu a fost încă atins.
 
"Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului COVID-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial până la noi ordine", se arată în comunicatul celor de la Olympique Lyon.
 
Lyon se afla pe locul 7 al campionatului francez în momentul întreruperii competiţiei.
 
Pentru moment, celelalte echipe din Ligue 1, inclusiv PSG; care plăteşte cele mai mari salarii din campionat, nu au anunţat decizii similare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici