Tecău, reacţie inedită după ratarea titlului de la dublu mixt la Australian Open

Horia Tecău a publicat, pe contul de Facebook, după înfrângerea din finala de dublu mixt a turneului de Mare Şlem de la Australian Open, versurile poemului "If" ("Dacă"), al lui Rudyard Kipling, care apar scrise la intrarea Terenului Central de la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2015.

9393 afișări
Imaginea articolului Tecău, reacţie inedită după ratarea titlului de la dublu mixt la Australian Open

Tecău, reacţie inedită după ratarea titlului de la dublu mixt la Australian Open (Imagine: Dragos Savu/ Mediafax Foto)

Perechea Horia Tecău (România)/Coco Vandeweghe (Statele Unite ale Americii) a pierdut, duminică dimineaţa, finala de dublu mixt la Australian Open în faţa cuplului Bruno Soares (Brazilia)/Elena Vesnina (Rusia), scor 4-6, 6-4, 5-10.

Constănţeanul, care a aniversat împlinirea a 31 de ani la începutul turneului de Mare Şlem, de la Melbourne Park, a publicat, pe contul de Facebook, primele patru versuri din strofa a doua a poemului scris în 1895, în limba engleză: "If you can dream—and not make dreams your master/If you can think—and not make thoughts your aim;/If you can meet with Triumph and Disaster/And treat those two impostors just the same" (n.r. - "Dacă visezi - dar nu-ţi faci visul astru;/De poţi să speri - dar nu-ţi faci jindul ţel;/De-ntâmpini şi Triumful şi Dezastrul/Mereu senin şi în acelaşi fel", potrivit traducerii furnizate de site-ul pruteanu.ro).

Horia Tecău a câştigat primul său titlu de Mare Şlem al carierei la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. În 2014, Tecău a jucat din nou finala, tot la dublu mixt, alături de Sania Mirza, însă s-a înclinat în faţa perechii Kristina Mladenovic/Daniel Nestor (Franţa/Canada).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici