Tecău: Rojer ştie cât de mult îmi doresc să joc finala şi să câştig la Bucureşti

Horia Tecău a declarat, miercuri, după accederea în sferturi la BRD Năstase Ţiriac Trophy, că olandezul Jean-Julien Rojer, coechipierul său la dublu, ştie cât de mult îşi doreşte să joace din nou finala şi să câştige la Bucureşti.

43 afișări
Imaginea articolului Tecău: Rojer ştie cât de mult îmi doresc să joc finala şi să câştig la Bucureşti

Jean-Julien Rojer si Horia Tecau (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am început în forţă. Ne-au reuşit loviturile la punctele decisive pe serviciul lor şi de aceea scorul a fost aşa de mare. Mă bucur de această victorie. Am început în formă, aşa cum ne-am dorit. Jules ştie cât de mult îmi doresc să joc o nouă finală şi să câştig aici, dar nu e obligatoriu să o şi facem. Cu adversarii de mâine am pierdut la Indian Wells şi sper să ne luăm revanşa. Faţă de partenerii trecuţi ne-am acomodat foarte repede. Când ne-am decis să jucăm împreună, ne-am gândit la un parteneriat pe termen lung", a declarat Tecău.

Jean-Julien Rojer este bucuros pentru victoria de miercuri şi spune că visul său este să câştige un turneu de Grand Slam: "Mă simt foarte bine şi sunt bucuros pentru această victorie. Trebuie să o luăm pas cu pas. Chiar dacă suntem favoriţi nu este uşor. Obiectivul în acest an este să jucăm cât mai bine şi să câştigăm cât mai multe turnee. Visul meu cel mai mare este să câştig un turneu de Grand Slam. Până acum am jucat doar până în semifinale şi vreau să merg doi paşi mai departe".

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce a învins, cu scorul de 6-0, 6-4, cuplul francez Nicolas Mahut/Adrian Mannarino.

În faza următoare, învingătorii vor întâlni perechea britanică Colin Fleming/Ross Hutchins. Aceştia s-au calificat în sferturi după ce au câştigat, tot miercuri, meciul cu germanii Christopher Kas şi Martin Emmrich, scor 7-5, 6-3.

Tecău este deţinătorul trofeului la Bucureşti. La ediţia trecută, el a făcut echipă cu Max Mirnîi din Belarus. Românul a câştigat şi ediţia din 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici