Tecău şi Mergea, în sferturi de finală la dublu în turneul de la Rotterdam

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 1, a reuşit, marţi, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului ATP de la Rotterdam, Olanda.

318 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Mergea, în sferturi de finală la dublu în turneul de la Rotterdam

Tecău şi Mergea, în sferturi de finală la dublu în turneul de la Rotterdam

Horia şi Jean au învins dublul Guillermo Garcia-Lopez/Viktor Troicki (Spania/Serbia), scor 6-3, 6-2, în 53 de minute de joc. Pe durata partidei, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer nu şi-a pierdut niciodată serviciul, a înregistrat patru aşi, iar procentajul mingilor câştigate cu primul serviciu a fost de 95%.

Dublul Tecău-Rojer va primi 90 de puncte ATP şi 12.700 de dolari pentru participarea în sferturi la Rotterdam. Perechea româno-olandeză a câştigat turneul din Olanda în 2015, iar în 2014 a ajuns în finala competiţiei.

În sferturile de finală, Tecău şi Rojer vor întalni învingătorii din partida Gilles Muller/Nenad Zimonjic - Thiemo De Bakker/Robin Haase.

Florin Mergea, în sferturi de finală la dublu în turneul de tenis de la Rotterdam

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, a reuşit, marţi seară, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului ATP de la Rotterdam, Olanda.

Florin şi Rohan au învins dublul polonez Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, scor 6-7, 6-3, 10-7, în o oră şi 28 de minute de joc, potrivit site-ului ATP. Pe durata partidei, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna şi-a pierdut o singură dată serviciul, a înregistrat 8 aşi, iar procentajul mingilor câştigate cu primul serviciu a fost de 75%.

Dublul Florin Mergea/Rohan Bopanna va primi 90 de puncte ATP şi 12.700 de dolari pentru participarea în sferturi la Rotterdam. Perechea româno-indiană participă pentru prima dată la turneul din Olanda.

În sferturile de finală, Mergea si Bopanna vor întalni dublul Nicolas Mahut/Vasek Pospisil (Franţa/Canada), care a disputat doar două partide în turneele de dublu ATP, până în prezent. Competiţia de la Rotterdam este dotată cu premii totale în valoare de 1.722.820 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici