Tecău şi Mergea joacă sâmbătă, în turul doi la dublu, la US Open

Jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea, alături de partenerii lor, Jean-Julien Rojer, respectiv Rohan Bopanna, vor evolua, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului anunţat de organizatori.

274 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Mergea joacă sâmbătă, în turul doi la dublu, la US Open

Tecău şi Mergea joacă sâmbătă, în turul doi la dublu, la US Open

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul trei, vor juca în compania cehilor Frantisek Cermak/Jiri Vesely, în al treilea meci de pe terenul 6, în sesiunea care începe la ora 19.30.

Pe terenul 7, nu mai devreme de 19.30, Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna, favoriţi 6, vor juca în compania perechii Mariusz Fyrstenberg/Santiago Gonzalez (Polonia/Mexic).

Şi Simona Halep va juca la simplu, în turul trei, cu americanca Shelby Rogers, meciul fiind programat de la ora 02.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

De asemenea, în turul doi al calificărilor la junioare, Ioana Pietroiu o va întâlni pe Carson Branstine (SUA), în meciul al doilea de pe terenul P12.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici