Tecău şi Mergea s-au calificat în sferturile Australian Open la dublu şi vor fi adversari

Perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 6, şi Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie, cap de serie numărul 14) s-au calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul Australian Open.

410 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Mergea s-au calificat în sferturile Australian Open la dublu şi vor fi adversari

Perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mergea şi Inglot au trecut în turul trei de principalii favoriţi, fraţii Bob şi Mike Bryan din SUA, scor 7-6 (4), 6-3.

Tecău şi Rojer au învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 7-6 (5), cuplul Eric Butorac/Sam Groth (SUA/Australia), cap de serie numărul 12.

Cei doi români vor fi adversari în sferturile de finală.

Calificarea în sferturile de dublu ale Australian Open este recompensată cu 71.000 de dolari australieni (50.300 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici