Tecău şi Mergea s-au calificat în turul al doilea al turneului de la Roland Garros

Echipele din care fac parte jucătorii Horia Tecău şi Florin Mergea au obţinut, miercuri, calificarea în manşa secundă a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

84 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Mergea s-au calificat în turul al doilea al turneului de la Roland Garros

Tecău şi Mergea s-au calificat în turul al doilea al turneului de la Roland Garros

Echipa Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (5), cuplul Rameez Junaid/Adil Shamasdin (Australia/Canada), în timp ce perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9, a trecut, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, de sârbii Filip Krajinovici şi Viktor Troicki.

În faza următoare, Tecău şi Rojer vor da piept cu americanii Steve Johnson şi Sam Querrey, iar Mergea şi Bopanna cu alţi americani, Austin Krajicek şi Donald Young.

Calificarea în manşa a doua este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 18.000 de euro şi cu câte 180 de puncte ATP.

În cazul în care Tecău şi Rojer vor depăşi turul următor, se vor întâlni în optimile de finală, ca adversari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici