Tecău şi Rojer au fost eliminaţi în semifinale la US Open

  • Meciul s-a terminat după o oră şi 26 de minute, scor 4-6, 5-7
  • Tecău are 8 finale de Grand Slam în carieră, dintre care a câştigat 3
  • Pentru performanţa de la US Open, Tecău va încasa 130.000 de dolari
336 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer au fost eliminaţi în semifinale la US Open

Horia Tecău a fost eliminat în semifinale la US Open

Horia Tecău a fost eliminat în semifinalele probei de dublu de la US Open. Tecău şi Rojer au fost eliminaţi de perechea Pavic/Soares. Românul a ratat şansa să se califice în a noua finală de Grand Slam din carieră. Tecău şi Rojer nu au reuşit să replice performanţa din 2017, când au câştigat împreună turneul de la Flushing Meadows. Cei doi au mai triumfat şi la Wimbledon în 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Into the quarterfinals. US Open 2020 @julrojer @usopen @atptour 📷Andrew Ong/USTA

O postare distribuită de Horia Tecău (@horiatecau) pe

Sep 5, 2020 la 2:28 PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici