Tecău şi Rojer au învins perechea Mergea/Inglot în primul tur la Miami Open

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), şi s-a calificat în turul doi al probei de dublu la Miami Open, turneu cu premii de 5.381.235 de dolari.

80 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer au învins perechea Mergea/Inglot în primul tur la Miami Open

Tecău şi Rojer au învins perechea Mergea/Inglot în primul tur la Miami Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul a durat 57 de minute.

Tecău şi Rojer vor întâlni în runda următoare perechea care se va impune în meciul Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia) - Feliciano Lopez/Max Mirnîi (Spania/Belarus).

Premiul pentru participarea în primul tur este de 10.380 de dolari şi 45 de puncte, iar cel pentru runda secundă este de 19.390 de dolari şi 90 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici