Tecău şi Rojer, eliminaţi în optimile turneului de la Miami

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul cinci, a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale turneului Masters de 1.000 de puncte de la Miami, dotat cu premii în valoare de nouă milioane de dolari.

141 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, eliminaţi în optimile turneului de la Miami

Tecău şi Rojer, eliminaţi în optimile turneului de la Miami

Tecău şi partenerul său au fost învinşi, cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 10-7, de japonezul Ben McLachlan şi germanul Jan-Lennard Struff, la capătul unui meci care a durat o oră şi 41 de minute.

De-a lungul întâlnirii Tecău şi Rojer au servit, împreună, şase aşi, au comis trei duble greşeli, iar la serviciu au avut procentaje de reuşită de 70 la sută cu prima minge şi 53 la sută cu cea de-a doua.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor primi 28.880 de dolari şi 90 de puncte ATP, pentru prezenţa în optimi la Miami.

În sferturi, McLachlan şi Struff vor întâlni perechea Nikola Mektic/Alexander Peya (Croaţia/Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici