Tecău şi Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Montreal

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, a câştigat, joi, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, partida disputată cu echipa Fabio Fognini/Tommy Robredo (Italia/Spania), obţinând astfel calificarea în sferturile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Montreal.

168 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Montreal

Tecău şi Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Montreal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În faza următoare, Tecău şi Rojer vor da piept cu perechea Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 6.

Calificarea în sferuri este recompensată la acest turneu cu un premiu total de 26.750 de dolari şi 180 de puncte ATP.

Meciul Tecău/Rojer - Peya/Soares este programat vineri, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici