Tecău şi Rojer, în sferturile de finală ale turneului Masters de la Shanghai

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Shanghai (China), dotat cu premii în valoare de 5.924.890 de dolari.

260 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer, în sferturile de finală ale turneului Masters de la Shanghai

Tecău şi Rojer, în sferturile de finală ale turneului Masters de la Shanghai

Tecău şi partenerul său i-au învins, în optimi de finală, scor 3-6, 6-4, 10-6, într-o oră şi 14 minute de joc, pe columbienii Juan-Sebastian Cabal şi Robert Farah.

În sferturi, Tecău şi Rojer vor întâlni cuplul Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia), cap de serie numărul 7.

Calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Shanghai este premiată cu 142.660 de dolari şi 180 de puncte ATP. Dacă se vor califica în semifinale, Tecău şi Rojer vor primi 280.550 de dolari şi 360 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici