Tecău şi Rojer joacă, joi, la ora 02.00, pentru un loc în finala de dublu la Australian Open

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer vor evolua, în noaptea de miercuri spre joi, începând cu ora 02.00, în semifinalele probei de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

109 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer joacă, joi, la ora 02.00, pentru un loc în finala de dublu la Australian Open

Tecău şi Rojer joacă, joi, la ora 02.00, pentru un loc în finala de dublu la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul Tecău/Rojer, favoriţi 6, şi italienii Simone Bolelli/Fabio Fognini deschide ziua a 11-a la Australian Open şi va avea loc începând cu ora locală 11.00 (ora 02.00 în România), pe arena Rod Laver.

Tot pe arena Rod Laver, după meciul lui Horia Tecău, sunt programate semifinalele la simplu feminin: Ekaterina Makarova - Maria Şarapova şi Serena Williams - Madison Keys.

Celaltă partidă din semifinalele probei de dublu masculin, dintre perechile Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia - favoriţi 4) şi Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa), va avea loc pe arena Margaret Court, tot de la ora locală 11.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici