Tecău şi Rojer merg în optimile probei de dublu de la Cincinnati

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Cincinnati, dotat cu premii în valoare de 4.973.120 de dolari.

86 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer merg în optimile probei de dublu de la Cincinnati

Tecău şi Rojer merg în optimile probei de dublu de la Cincinnati

Tecău şi partenerul său i-au învins, în runda inaugurală, scor 6-3, 6-4, într-o oră şi patru minute, pe americanii Jared Donaldson şi Stefan Kozlov, beneficiari ai unui wild-card.

În optimi, Tecău şi Rojer vor întâlni cuplul Raven Klaasen/Rajeev Ram (Africa de Sud/SUA), cap de serie numărul 6, intrat direct în această fază a competiţiei.

Calificarea în optimile turneului de la Cincinnati este premiată cu 9.545 de dolari şi 105 puncte ATP. Prezenţa în sferturi este recompensată cu 18.830 de dolari şi 190 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici