Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 1,836,660 de euro.

122 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Favoriţii numărul trei au trecut, scor 7-6(3), 6-4, de perechea germană Dustin Brown/Jan-Lennard Struff, beneficiară a unui wild-card, în o oră şi 17 minute de joc.

În primul set, Tecău şi Rojer au condus cu 4-1, după un break în game-ul secund, dar au fost egalaţi de către nemţi, care şi-au recuperat break-ul în game-ul şapte. De atunci, niciuna dintre perechi nu a mai greşit la serviciu şi s-a ajuns la tiebreak, unde perechea româno-olandeză a profitat de cele două greşeli la serviciu ale adversarilor şi s-a impus, scor 7-3, după 45 de minute.

În actul secund, Tecău şi Rojer s-au distanţat din nou, rapid, la 3-0, cu două break-uri în faţă, însă nemţii au revenit, cu un rebreak în game-ul patru (3-1). Favoriţii numărul trei din cadrul turneului german nu şi-au mai cedat serviciul până la final şi s-au impus, scor 6-4, după 32 de minute.

În turul următor, Tecău şi Rojer vor întâlni perechea Fabrice Martin/Albert-Ramos Vinolas. Pentru prezenţa în sferturile de finală ale turneului de la Halle, perechea româno-olandeză şi-a asigurat un cec în valoare de 15.020 de euro şi 90 de puncte în ierarhia mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici