Tehnologia liniei porţii va fi utilizată la finalele Champions League şi Europa League din acest an

Tehnologia video pentru linia porţii va fi utilizată la finalele ediţiilor din acest sezon ale celor două competiţii continentale intercluburi, Liga Campionilor şi Europa League, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al UEFA, citat de Reuters.

176 afișări
Imaginea articolului Tehnologia liniei porţii va fi utilizată la finalele Champions League şi Europa League din acest an

Tehnologia liniei porţii va fi utilizată la finalele Champions League şi Europa League din acest an (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

În luna ianuarie a acestui an, UEFA anunţase, prin intermediul Comitetului Executiv, că tehnologia liniei porţii va putea fi folosită abia din sezonul următor al Ligii Campionilor, dar mai important, va fi utilizată la Campionatul European din Franţa. Campionatul Angliei a fost primul care a introdus această tehnologie, în sezonul 2013/2014, iar FIFA a folosit-o şi la Campionatul Mondial din 2014.

Finala Ligii Campionilor din acest sezon va fi disputată pe 28 mai, la Milano, pe stadionul San Siro, unde Internazionale Milano şi AC Milan îsi dispută meciurile de pe teren propriu. De partea cealaltă, finala Europa League se va disputa pe 18 mai, în Elveţia, la Basel, pe St.Jakob-Park.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici