Tehnologia video pe linia porţii va fi utilizată la Campionatul European din Franţa

Tehnologia video pe linia porţii va fi utilizată la Campionatul European din Franţa, urmând să fie instaurată şi în sezonul viitor al Ligii Campionilor, începând cu faza play-off-ului, a anunţat UEFA.

2068 afișări
Imaginea articolului Tehnologia video pe linia porţii va fi utilizată la Campionatul European din Franţa

Tehnologia video pe linia porţii va fi utilizată la Campionatul European

Tehnologia video pe linia porţii a fost utilizată la Cupa Mondială din 2014, fiind pusă în practică şi în alte patru mari campionate europene (Germania, Anglia, Franţa, Italia).

Sistemul va fi folosit alături de arbitrii adiţionali, care vor continua să monitorizeze activitatea din suparafaţa de pedeapsă, a anunţat UEFA, după Comitetul Executiv de la Nyon.

Campionatul European, la care participă şi naţionala României, va avea loc în perioada 10 iunie-10 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici