Telekom, sponsor principal al echipei naţionale de fotbal

Compania Telekom a devenit sponsorul principal al echipei naţionale de fotbal, în urma încheierii unui parteneriat cu FRF, în valoare de un milion de euro pe an, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din ccdrul FRF

451 afișări
Imaginea articolului Telekom, sponsor principal al echipei naţionale de fotbal

Telekom, sponsor principal al echipei naţionale de fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Contractul este valabil până la finalul anului 2016, cu posibilitate de prelungire până în 2018 şi prevede acordarea unor bonusuri de performanţă de către Telekom, pentru calificarea la Campionatul European din Franţa. Sigla sponsorului va fi inscripţionat pe piept, pe echipamentul de antrenament al jucătorilor echipei naţionale.

Parteneriatul a fost prezentat, luni, într-o conferinţă de presă şi nici reprezentanţii FRF, nici cei ai Telekom nu au dorit să dezvăluie valoarea contractului. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că valoarea contractului este una foarte importantă şi îşi doreşte ca acest parteneriat să fie pe cel puţin patru ani.

"Durata contractului se poate prelungi în funcţie de performanţa sportivă, dar ţine cont şi de reputaţie. Acest parteneriat face referire şi la bonusuri financiare de performanţă. Ne dorim să avem acest parteneriat pe patru ani cel puţin, să prindem şi calificarea la Campionatul European şi calificarea la Cupa Mondială. Nu aş putea să spun cu exactitate sumele. Acestea sunt nişte prevederi contractuale confidenţiale. Pot să spun că suma este una foarte importantă. Este prima implicare în piaţa sportivă a noului grup de companii Telekom România sub noul brand", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România. Telekom Romania este un brand care aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienţi pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe şi peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014).

Reprezentativa României ocupă primul loc în Grupa F, cu 14 puncte, după disputarea a şase etape din zece, în preliminariile Campionatului European din 2016. Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 13 puncte, iar pe trei se află Ungaria, cu 11 puncte. Insulele Feroe este pe locul patru, cu şase puncte, iar Finlanda ocupă locul cinci, cu 4 puncte. Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Etapa a şaptea programează, la 4 septembrie, meciurile Grecia - Finlanda, Insulele Feroe - Irlanda de Nord şi Ungaria - România. Primele două echipe din fiecare grupă preliminară se califică direct la turneul final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici