Tenis: Rafael Nadal, chinuit de numărul 192 ATP la Washington

  • După ce a absentat de la Wimbledon şi de la JO, afectat după eşecul de la Roland Garros, Rafael Nadal a reapărut în circuit.
  • Ibericul a fost testat serios, la turneul ATP de la Washington, de un american care stă să cadă din Top 200 şi pe care l-a învins greu.
  • Rafa pregăteşte ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open.
616 afișări
Imaginea articolului Tenis: Rafael Nadal, chinuit de numărul 192 ATP la Washington

Tenis: Rafael Nadal, chinuit de numărul 192 ATP la Washington

Absent de la Wimbledon şi de la Jocurile Olimpice, jucătorul de tenis Rafael Nadal şi-a făcut o revenire grea în circuitul profesionist.

Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a duelat, joi dimineaţă, cu americanul Jack Sock, numărul 192 ATP, la turneul de la Washington, unde este favorit 1.

Rafa, care a avut liber în primul tur, s-a impus cu scorul 6-2, 4-6, 7-6 (1), dar americanul a avut break avans în setul decisiv.

În duelurile directe, Nadal conduce acum cu 6-0 în faţa lui Sock, care a beneficiat de un wild-card ca să poată juca pe tabloul principal.

În optimile de finală, Nadal se va duela cu sud-africanul Lloyd Harris, 50 ATP şi favorit 14.

Aflat în luptă la baionetă cu sârbul Novak Djokovici şi cu elveţianul Roger Federer în cursa pentru cât mai multe titluri de Mare Şlem, Rafael Nadal pregăteşte US Open (30 august - 12 septembrie), ultimul turneu de Grand Slam din 2021.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici