Tenismena Angelina Dimova nu şi-a pierdut forma fizică în pandemie. Împinge un Nissan GTR ca un luptător MMA

  • Toate competiţiile sportive au fost suspendate la începutul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus
  • Angelina Dimova, jucătoarea de tenis din Ucraina, nu şi-a pierdut forma fizică în pandemie
  • Sportiva a împins un Nissan GTR, îmbrăcată într-un costum sexy
  • Turneul de Grand Slam Wimbledon a fost anulat
608 afișări
Imaginea articolului Tenismena Angelina Dimova nu şi-a pierdut forma fizică în pandemie. Împinge un Nissan GTR ca un luptător MMA

Angelina Dimova, jucătoarea de tenis din Ucraina, a fost foarte activă pe site-urile de socializare în timpul pandemiei. Frumoasa sportivă, în vârstă de 19 ani, care locuieşte în Miami, şi-a ţinut fanii aproape postând clipuri video şi poze din timpul antrenamentelor, dar şi cu ţinute sexy prin care arată că are un corp de invidiat. 

Sportiva a demonstrat că nu mai are nevoie să meargă la sala de forţă. În ultimul clip video publicat pe Instagram, Angelina Dimova, îmbrăcată provocator, a coborât dintr-un autoturism Nissan GTR şi l-a împins. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici