Tenismena care vrea să-i ia fotoliul de lider mondial Simonei Halep

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) e favorita principală la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Sloane Stephens, campioana de anul trecut, vrea să-şi apere trofeul şi şi-a setat un obiectiv îndrăzneţ: vrea să-i ia fotoliul de lider mondial Simonei.

7076 afișări
Imaginea articolului Tenismena care vrea să-i ia fotoliul de lider mondial Simonei Halep

Tenismena care vrea să-i ia fotoliul de lider mondial Simonei Halep

Traseul româncei spre fazele superioare de la New York este unul teribil. Pe jumătatea de tablou a Simonei Halep se află Serena Williams (posibila adversară din optimile de finală), Karolina Pliskova sau deţinătoarea titlului, Sloane Stephens.

Stephens a vorbit despre planurile sale în ceea ce priveşte turneul şi a explicat care este unul dintre atuurile sale la US Open 2018: "În acest moment încerc doar să-mi îmbunătăţesc prestaţiile. Vreau să urc cât de sus se poate în clasamentul WTA, vreau să atac poziţia de lider, simt nevoia să câştig şi mai multe turnee. Sezonul nu se termină la US Open. Bineînţeles, orgoliile sunt mai mari aici. Sunt americancă, iar fanii mă vor susţine, vor să îmi apăr titlul", a declarat Stephens pentru WTA.com.

De asemenea, Sloane Stephens a fost întrebată şi despre rivalitatea dintre ea şi Simona Halep. "Nu este o rivalitatea dacă tu nu baţi acea persoană", a mai spus Stephens. Halep şi Stephens s-au întâlnit până în acest moment de 9 ori, Simona conducând cu 7-2. Halep şi Stephens s-au întâlnit în finala de la Roland Garros 2018, când românca a învins cu 3-6, 6-4, 6-1, şi a câştigat primul turneu de Grand Slam din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici