Tensiuni în echipa de Cupa Davis. Marius Copil: Tot timpul eu trebuie să aduc două puncte

Scandal în echipa de Cupa Davis a României, după un meci care trebuia să fie doar o formalitate. "Tricolorii" au învins Luxemburg cu 4-1, la Piatra Neamţ, iar Marius Copil, tenismenul care a câştigat două jocuri, l-a pus la punct pe Nicolae Frunză, învins în prima partidă cu Ugo Nastasi.

2059 afișări
Imaginea articolului Tensiuni în echipa de Cupa Davis. Marius Copil: Tot timpul eu trebuie să aduc două puncte

Tensiuni în echipa de Cupa Davis. Marius Copil: Tot timpul eu trebuie să aduc două puncte

Copil a fost deranjat de atitudinea lui Frunză, pe care l-a descris ca fiind neprofesionist şi slab pregătit. Marius a adus punctul calificării în manşa secundă din Grupa a II-a, zona Europa/Africa din Cupa Davis, dar nu s-a bcuurat prea tare, fiind nervos pe colegul său care a cedat primul meci.

"A fost o lecţie pentru Frunză şi sper să se trezească şi să avanseze în cariera, pentru ca ce făcea până acum se pare că nu a facut bine. Nu e destul de profesionist, începând de la pregătirea pentru antrenament, mentalitatea în antrenament, nu e concentrat destul la antrenament, cred că îşi pierde concentrarea prea uşor”, a declarat Marius, citat de Telekom Sport.

Marius Copil a spălat ruşinea şi s-a impus în ambele meciuri de simplu (6-3, 6-2 cu Cristophe Toll, respectiv 6-1, 6-1 cu Ugo Nastasi), asta după ce Florin Mergea şi Horia Tecău au trecut la dublu de Raphael Calzi şi Robi Tholl cu 6-0, 6-1. Înainte de a-şi exprima nemulţumirea că trebuie să tragă echipa după el de fiecare dată, Copil a criticat noua generaţie de tenismeni.

"Ei trăiesc cumva în trecut pentru că au avut nişte rezultate foarte bune la 14 ani şi cumva încă sunt cu gândul acolo, nu în prezent. Din păcate la simplu sunt doar eu. Tot timpul eu trebuie să aduc 2 puncte", a mai adăugat numărul 94 mondial.

TITLURILE ZILEI

Nicolae Frunză (596 ATP), tânărul de 20 de ani promovat în echipă de fostul căpitan Andrei Pavel, a pierdut ruşinos primul meci al întâlnirii, în faţa lui Ugo Nastasi, jucător care nici măcar nu se mai află în ierarhia ATP în acest moment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici