Tensiuni între Begu şi Halep în timpul meciului direct. Begu: "Să fie primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi...". Ce spune Halep

Între Simona Halep şi Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, după ce prima s-a plâns în timpul meciului direct că antrenorii adversarei dau indicaţii în timpul partidei, deşi regulamentul o interzice. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid.

9783 afișări
Imaginea articolului Tensiuni între Begu şi Halep în timpul meciului direct. Begu: "Să fie primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi...". Ce spune Halep

Tensiuni între Begu şi Halep în timpul meciului direct. Begu: "Să fie primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi..."

În timpul meciului direct, din sferturile turneului de la Madrid, Halep s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicaţii în timpul meciului, deşi regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a plâns şi de modul în care se manifestă Irina.

Declaraţiile date de Irina Begu după meci confirmă starea de tensiune dintre cele două. Sportiva în vârstă de 25 de ani a încercat să fie rezervată, dar a transmis în acelaşi timp săgeţi înspre Simona:

"Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau să iasă aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva, probabil a fost tensionată şi de aceea. Să fie un cadou primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi... dacă vrei un set, trebuie să munceşti, nu aveam cum să îl câştig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede şi până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat câteva puncte. Dar de la a da un set şi până la a câştiga un set e cale lungă", a declarat Irina Begu la DigiSport.

Simona Halep: După primul game din setul doi m-am enervat şi nu am putut să-mi mai controlez starea

Simona Halep, locul şapte în clasamentul WTA, a învins-o, joi, scor 6-3, 0-6, 6-1, pe compatrioata Irina Begu (34 WTA) şi s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid (Spania), iar la final, constănţeanca a mărturisit că s-a înfuriat la începutul setului secund.

A doua partidă disputată între cele două jucătoare în circuitul WTA a fost una tensionată, Simona acuzând felul în care Irina a comunicat cu staff-ul ei pe durata întregului meci. Halep a explicat cum a văzut setul secund, unul pierdut la zero.

"Au fost două seturi şi un game în setul doi. Aşa am simţit eu şi aşa conştientizez eu ceea ce s-a întâmplat. După primul game din setul doi m-am enervat şi nu am putut să îmi mai controlez starea. M-am resetat înainte de setul 3 şi am zis că trebuie să reîncep să joc tenis. M-am descărcat când am vorbit cu Darren şi a fost un moment bun, chiar dacă setul acela s-a terminat foarte repede. Îi mulţumesc că a fost înţelegător", a comentat Halep, pentru Digi Sport.

Halep a rămas cea mai bine clasată tenismenă pe tabloul principal. Favorita 1, poloneza Agnieszka Radwanska (locul 2 WTA), a fost eliminată în primul tur. Germanca Angelique Kerber, cap de serie numărul 2, a pierdut tot în primul tur. Au mai părăsit întrecerea Garbine Muguruza (4 WTA), Viktoria Azarenka (5 WTA) şi Petra Kvitova (6 WTA).

"Am încercat doar să îmi fac treaba, dar condiţiile au fost diferite. Vremea a fost un pic mai grea decât ieri, când a fost mai cald. Azi a fost rece, mingile s-au îngreunat. Nu am putut să îmi fac jocul meu cel mai bun, de care am nevoie pentru a câştiga uşor meciurile. Am fost bine şi am câştigat setul trei destul de uşor. Irina este o jucătoare bună, are un joc solid. Are încredere pentru că a ajuns în sferturi doi ani la rând. E un rezultat foarte bun şi îi doresc succes în continuare", a mai spus Simona.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici