Terry, Ivanovici, Meireles şi Ramires ratează finala Ligii Campionilor

Patru componenţi ai formaţiei Chelsea, John Terry, Branislav Ivanovici, Raul Meireles şi Ramires, nu vor putea evolua în finala Ligii Campionilor, din 19 mai, de la Munchen, din cauza suspendărilor.

240 afișări
Imaginea articolului Terry, Ivanovici, Meireles şi Ramires ratează finala Ligii Campionilor

Terry, Ivanovici, Meireles şi Ramires ratează finala Ligii Campionilor

John Terry a fost eliminat în minutul 37 al meciului cu FC Barcelona, scor 2-2, de marţi seară, astfel că va primi cel puţin un meci suspendare.

Ramires, autorul primului gol, Meireles şi Ivanovici, aveau deja cartonaşe galbene, iar marţi seară au fost din nou sancţionaţi, astfel că nu vor evolua la Munchen.

Formaţia Chelsea Londra s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat marţi seară, pe Camp Nou, în faţa deţinătoarei titlului, FC Barcelona, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, Chelsea s-a impus, scor 1-0 şi s-a calificat în finala de la Munchen, din 19 mai.

Pentru FC Barcelona au marcat Busquets '35 şi Iniesta '43, iar pentru Chelsea au înscris Ramires '45+1 şi Torres '90+2.

În finală, Chelsea va întâlni câştigătoarea semifinalei dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici