Testamentul lui Pele menţionează şi o fiică necunoscută / Aceasta ar avea dreptul la o parte din 70% din averea fotbalistului

O fiică nerecunoscută apare în testamentul lui Pele. Aceasta ar avea dreptul la o parte din 70% din averea fotbalistului, rezervată celorlalţi 7 copii ai fostului jucător legendar.

4461 afișări
Imaginea articolului Testamentul lui Pele menţionează şi o fiică necunoscută / Aceasta ar avea dreptul la o parte din 70% din averea fotbalistului

Testamentul lui Pele menţionează şi o fiică necunoscută / Aceasta ar avea dreptul la o parte din 70% din averea fotbalistului

Avocatul lui Pele a vorbit marţi despre testamentul acestuia, menţionând o moştenire de 30% pentru soţie şi o fiică necunoscută.

Pele, decedat în decembrie anul trecut la vârsta de 82 de ani, a precizat în testament că a treia şi ultima sa soţie, Marcia Cibele Aoki, trebuie să păstreze 30% din bunurile sale, inclusiv casa în care au locuit la Guaruja, a declarat marţi pentru AFP avocatul văduvei fostului fotbalist, Luiz Kignel.

Moştenirea include această reşedinţă, alte bunuri imobiliare şi o participaţie la brandul Pele, a precizat Kignel, adăugând că nu s-a fpcut deocamdată un inventar complet, motiv pentru care nu se cunoaşte valoarea totală a averii.

Avocatul a adăugat că în testamentul triplului campion mondial se menţionează posibilitatea ca Pele să aibă o fiică nerecunoscută, care ar avea dreptul la o parte din restul de 70% din avere, rezervat celorlalţi 7 copii ai fostului jucător legendar.

"El a indicat posibilitatea existenţei unei alte fiice, a cărei recunoaştere va depinde de un test ADN care nu a putut fi efectuat (asupra lui Pele) din cauza pandemiei şi a stării sale de sănătate", a explicat el.

Potrivit dlui Kignel, o braziliancă cere recunoaşterea ca fiică a lui Pele şi nu se ştiu prea multe despre ea, în afară de faptul că a depus o acţiune în justiţie pentru paternitate în Brazilia.

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo a ordonat ca Pele să se supună unui test ADN, potrivit site-ului G1. Testul va trebui acum să fie efectuat pe unul dintre copiii săi recunoscuţi.

Femeia ar fi cel de-al 8-lea copil al legendei fotbalului brazilian, care a murit de cancer la Sao Paulo, la 29 decembrie. Căsătorit de trei ori, el a recunoscut oficial 7 copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pele,
testament,
fiică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici