„The Notorious One” revine în cuşcă. Conor McGregor va lupta pentru prima dată după mai bine de un an

  • Conor McGregor va lupta pentru prima dată după mai bine de un an
  • McGregor vs Poirier va avea loc pe 23 ianuarie 2021
  • Ultima luptă a lui Conor McGregor a avut loc pe 19 ianuarie 2020
2220 afișări
Imaginea articolului „The Notorious One” revine în cuşcă. Conor McGregor va lupta pentru prima dată după mai bine de un an

sursă foto: espn.com

Conor McGregor nu a putut să stea prea mult timp departe de ringul de MMA. În iunie, irlandezul a anunţat că se retrage, dar 5 luni mai târziu, şi-a şi anunţat revenirea în ring.

„The Notorious One” se va lupta cu Dustin Poirier, adversar pe care l-a mai învins o dată şi în 2014. Discuţiile pentru revanşa dintre cei doi au început de la jumătatea lui octombrie pe Twitter.

Ultima luptă a lui McGregor a fost în ianuarie, când l-a învins pe Donald Cerrone în 40 de secunde.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici