Thiago Silva, Brazilia, despre Messi: Mereu caută ajutor din partea arbitrilor

Thiago Silva, căpitanul naţionalei Braziliei, a izbucnit la finalul amicalului câştigat de Argentina, scor 1-0, prin golul marcat de Lionel Messi. Jucătorul PSG-ului l-a acuzat pe decarul Barcelonei că profită de admiraţia pe care o au arbitrii faţă de el pentru a decide în favoarea lui.

74 afișări
Imaginea articolului Thiago Silva, Brazilia, despre Messi: Mereu caută ajutor din partea arbitrilor

Thiago Silva, Brazilia, despre Messi: Mereu caută ajutor din partea arbitrilor

"A şutat de două ori, iar arbitrul nu a zis nimic. A discutat cu arbitrul şi apoi a continuat să râdă. Arbitrii trebuie să lase deoparte admiraţia. Mereu caută ajutor din partea arbitrilor să dicteze penalty-uri sau lovituri libere, mereu face aşa. Am vorbit cu câţiva jucători care evoluează în Spania şi se întâmplă la fel, caută să controleze jocul şi deciziile arbitrilor.

În Liga Campionilor nu are avantajul ăsta, pentru că arbitrii sunt mai duri. Nu îl vezi să încerce atât de mult.

Sunt arbitri, care din cauza admiraţiei, se dau de partea lui. Cum noi nu îl mai avem pe Neymar, am fost în dezavatanj", a fost reacţia lui Thiago Silva, la finalul amicalului disputat în Arabia Saudită.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici