Thomas Kahlenberg, fost jucător în naţionala Danemarcei, s-a infectat cu coronavirus. Starea sportivului

  • Thomas Kahlenberg, fostul internaţional al Danemarcăi, a contactat coronavirusul.
  • Sportivul se află în carantină şi se simte bine.
68 afișări
Imaginea articolului Thomas Kahlenberg, fost jucător în naţionala Danemarcei, s-a infectat cu coronavirus. Starea sportivului

Sursa: Profimedia Images

Fostul jucător al naţionalei din Danemarca Thomas Kahlenberg a călătorit recent în Amsterdam unde a contactat coronavirusul.

Ulterior, fostul jucător care şi-a reprezentat ţara la Cupa Mondială din 2010 s-a întors în Danemarca şi a mers să urmărească meciul fostului său club Brondby cu Lyngby.

Autorităţile daneze încearcă acum să găsească toate persoanele cu care Kahlenberg a intrat în contact.

„Autorităţile caută acum pe fiecare suporter care, în timpul vizitei lui Thomas Kahlenberg, a intrat în contact cu fostul jucător”, au scris cei de la Brondby pe site-ul oficial al clubului.

Se pare că Thomas Kahlenberg se află acum în carantină şi se simte bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici