Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF

Antrenorul Aurel Ţicleanu, în vârstă de 55 de ani, a fost numit în funcţia de director al noului departament de scouting al Federaţiei Române de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

101 afișări
Imaginea articolului Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF

Ţicleanu, numit director al departamentului de scounting al FRF (Imagine: Andrei Paul/Mediafax Foto)

"Este ceva nou şi modern şi nu cred că există o Federaţie care să nu aibă un asemenea departament de scouting. Este timpul să facem performanţă. E foarte important să avem un departament de scouting, o evidenţă şi o evaluare exactă a jucătorilor ce pot fi selecţionaţi la echipele naţionale. Aşa antrenorii de la loturile naţionale vor putea să selecţioneze jucători în funcţie de ideile şi criteriile cărora vor face performanţă. Vom avea o strânsă legătură cu scouterii din teritoriu, apoi dorim să avem relaţii şi cu federaţiile internaţionale pentru că sunt foarte mulţi imigranţi români, integraţi în ţările respective ai căror copii talentaţi au intrat în cluburi de tradiţie. Pot fi jucători talentaţi, valoroşi care pot ajuta, iar noi trebuie să-i descoperim. Va fi o muncă laborioasă, o muncă grea, dar contez foarte mult pe oamenii din teritoriu, pe cei din AJF-uri", a declarat fostul internaţional.

Ţicleanu a pregătit în cariera sa formaţiile UTA Arad, Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova, Evagoras Paphos, Rocar Bucureşti, Maghreb Fez, Tractorul Braşov, Dinamo Tirana, Lushnja, Hassania Agadir, Al Sahel, Al Jahra, Ohud Medina, Corona Braşov şi FC Braşov. Ţicleanu a mai pregătit naţionala de tineret a României şi pe cea under-20 din Bangladesh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici