Tiger Woods a refuzat un contract de sponsorizare de 75 de milioane de dolari

Jucătorul american de golf Tiger Woods a refuzat o ofertă de sponsorizare în valoare de 75 de milioane de dolari din partea agenţiei de pariuri Paddy Power din Irlanda.

28 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods a refuzat un contract de sponsorizare de 75 de milioane de dolari

Tiger Woods a refuzat un contract de sponsorizare de 75 de milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii firmei irlandeze au avut mai multe discuţii cu oficialii societăţii IMG, care îl impresariază pe Woods. Irlandezii au prezentat o ofertă de 75 de milioane de dolari pe cinci ani, care a fost însă refuzată de sportiv.

"Paddy Power vrea să colaboreze cu Tiger Woods şi va relua discuţiile cu IMG. Va fi făcută o ofertă mai consistentă", se arată într-un comunicat al agenţiei de pariuri.

Tiger Woods, aflat în centrul unui scandal mediatic după ce în presă au apărut dezvăluiri privind mai multe relaţii extraconjugale ale sale, a pierdut, din luna decembrie, mai multe contracte de sponsorizare.

Printre acestea se numără contractele cu firma Accenture, operatorul de telefonie AT&T şi marca de băuturi energizante Gatorade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici