Înapoi unde a început legenda: Tiger Woods îşi apără titlul la turneul de golf Masters Augusta National

  • Tiger Woods a câştigat Augusta National în 1997, 2001, 2002, 2005 şi 2019
  • „Jacheta verde” este simbolul clubului Augusta, purtat doar de câştigătorii turneului
  • În cei aproape 25 de ani de carieră, Tiger Woods a câştigat 15 turnee de Masters
74 afișări
Imaginea articolului Înapoi unde a început legenda: Tiger Woods îşi apără titlul la turneul de golf Masters Augusta National

FOTO: Profimedia

Întoarcerea lui Tiger Woods la turneul de Masters Augusta National a fost una neobişnuită pentru el.

Campionul mondial la golf îşi apără titlul pentru a cincea oară în fără spectatori şi fără să fie considerat favorit.

În timp ce toată presa de specialitate vorbeşte despre Bryson DeChambeau (Braison Deşambo), noua senzaţie a golfului mondial, Tiger nu vrea să renunţe la „jacheta verde” a turneului care îi este cel mai drag.

Era 1997 când acesta făcea primul pas important în elita golfului, cu un trofeu câştigat la clubul din Georgia.

„Asta cuprinde atât de mult din viaţa mea. Clubul acesta şi istoria acestui eveniment. Sunt parte din viaţa mea, o imensă parte din viaţa mea. Şi, după, am ajuns de unde am plecat, ca tată şi să-mi sară fiul în braţe...Înseamnă atât de mult pentru mine!” spune Tiger Woods.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici