Tim Hague, fost luptător de MMA, a decedat în urma unor lovituri primite într-un meci de box

Fostul luptător de arte marţiale mixte (MMA), Tim Hague, în vârstă de 34 de ani, a decedat, duminică seară, din cauza leziunilor suferite într-un meci de box disputat vineri, la Edmonton, Canada, informează BBC.

3439 afișări
Imaginea articolului Tim Hague, fost luptător de MMA, a decedat în urma unor lovituri primite într-un meci de box

Tim Hague, fost luptător de MMA, a decedat în urma unor lovituri primite într-un meci de box

Canadianul, care a luptat în UFC între 2009 şi 2011, a fost pus la podea de cinci ori în primele runde ale meciului cu compatriotul Adam Braidwood, înainte ca arbitrul să pună capăt înfruntării. Hague a ieşit din ring pe propriile picioare, însă după ce a fost transportat la spital, a intrat în comă. După două zile petrecute în moarte cerebrală, organismul luptătorului a cedat.

"Cu o tristeţe incredibilă, durere şi inima frântă, anunţăm că Tim a murit. El a fost înconjurat de familie, ascultând melodiile sale preferate. Ne va lipsi enorm", a transmis familia sportivului, prin intermediul unui comunicat de presă.

Hague a disputat 34 de meciuri de MMA, în care a înregistrat 21 de victorii, dintre care 15 prin knockout, şi 13 înfrângeri, opt dintre ele fiind suferite înainte de limită.

A debutat în boxul profesionist cu o victorie obţinută în faţa lui Patrick Graham, după care a pierdut următoarele trei meciuri, inclusiv două knockout-uri în faţa compatrioţilor Mladen Miljas şi Adam Braidwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici