Timişoara Saracens a câştigat grupa B din prima fază a calificărilor în Challenge Cup

Echipa Timişoara Saracens a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 10-3, formaţia Heidelberger RK, şi a câştigat grupa B din prima fază a calificărilor Challenge Cup, acumulând 19 puncte din 20 posibile, informează frr.ro.

199 afișări
Imaginea articolului Timişoara Saracens a câştigat grupa B din prima fază a calificărilor în Challenge Cup

Timişoara Saracens a câştigat grupa B din prima fază a calificărilor în Challenge Cup

Tot sâmbătă, Rovigo s-a impus în faţa echipei Mogliano cu scorul de 32-13.

Clasamentele celor două grupe sunt următoarele:

Grupa A: 1. Heidelberger RK-15p; 2. Fiamme Oro-12p; 3. Rovigo-10p; 4. Valladolid-9p

Grupa B: 1.Timişoara Saracens-19p; 2. GD Direito-6p; 3. Mogliano-2p; 4. Kituro-0p

În faza play-off-ului calificărilor pentru ediţia 2016-2017 a European Rugby Challenge Cup, Timişoara Saracens urmează să întâlnească fie echipa Ienisei Krasnoiarsk fie formaţia Calvisano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici