Timo Gebhart a semnat cu Steaua până în luna august. Gebhart: "Vreau cât mai multe trofee cu Steaua"

Timo Gebhart, mijlocaş german de 26 de ani, a semnat, sâmbătă, un contract cu Steaua până în luna august, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani, informează contul oficial de Facebook al Stelei.

526 afișări
Imaginea articolului Timo Gebhart a semnat cu Steaua până în luna august. Gebhart: "Vreau cât mai multe trofee cu Steaua"

Timo Gebhart a semnat cu Steaua până în luna august. Gebhart: "Vreau cât mai multe trofee cu Steaua"

"Este o mare şansă pentru mine să revin în circuitul partidelor internaţionale. De asemenea, faptul că am vorbit foarte mult cu antrenorul şi m-am simţit dorit şi sprijinit mi-a dat incredere", a declarat Gebhart după semnarea contractului.

Mijlocaşul, care s-a consultat şi cu Marica înainte de a semna cu Steaua, a spus că a contat în alegerea lui şi prezenţa constantă a echipei roş-albastre în cupele europene. Gebhart a recunoscut faptul că nu este pus la punct cu pregătirea fizică. "Am fost accidentat o lungă perioadă de timp, dar acum sunt bine şi mai am nevoie de puţin timp pentru a ajunge la potenţial maxim. Cei din staff mă vor ajuta să mă pregătesc foarte bine şi să răsplătesc încrederea care mi s-a acordat prin jocuri foarte bune. Îmi doresc să ajut noii colegi să îndeplinească obiectivele clubului şi să ne bucuram de cât mai multe trofee", a afirmat Gebhart, care nu este la primul contact cu fotbalul din România.

"Am jucat în România de două ori, în meciuri din Liga Campionilor, la Timişoara şi cu Unirea Urziceni. În primul, am şi inscris. Îmi aduc aminte că au fost meciuri de calitate, cu două echipe bune", a mai spus mijlocaşul german într-un interviu acordat pentru contul oficial de Facebook al noului său club.

 

Gebhart, care va purta tricoul cu numarul 18, este un mijlocaş german născut pe 12 aprilie 1989, la Memmingen, care a început fotbalul profesionist la centrul de copii şi juniori din oraşul natal. A fost transferat, în 2004, de către TSV 1860 Munchen, club la care a activat, la toate categoriile de vârstă, inclusiv la echipa mare, până in 2009, când a fost transferat de VfB Stuttgart. După trei ani, a fost cumpărat de 1.FC Nuremberg, formaţie de care s-a despărţit recent. A adunat, de-a lungul carierei, 100 de partide, 6 goluri si 10 pase decisive în Bundesliga, 43 de meciuri, 6 goluri şi 6 pase decisive în a doua liga germana, 9 meciuri, un gol şi două pase decisive în Liga Campionilor, dar şi 8 partide, 5 goluri şi 2 pase decisive în Europa League. La nivel de echipă naţională, Timo se poate lăuda cu câştigarea Campionatului Mondial sub 19 ani, în 2008, cu naţionala Germaniei, pentru care a evoluat la toate categoriile de vârstă, cu excepţia selecţionatei de seniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici