Timo Kraus, directorul de marketing al lui Hamburg a fost găsit decedat, după 75 de zile

Corpul neînsufleţit al lui Timo Kraus, directorul de marketing al lui Hamburg, a fost găsit în portul din oraş. Kraus fusese dat dispărut în noaptea de 8 ianuarie, după ce a participat la o petrecere alături de colegi.

2607 afișări
Imaginea articolului Timo Kraus, directorul de marketing al lui Hamburg a fost găsit decedat, după 75 de zile

Directorul de marketing al lui Hamburg a fost găsit decedat, după 75 de zile (Imagine: bild.de)

Timo Kraus (44 de ani) a dispărut misterios pe 8 ianuarie 2017, după ce a participat la o petrecere care a avut loc în zona portului. Acesta a plecat cu un taxi spre gara centrală a oraşului, însă n-a mai ajuns la destinaţie. Ultimul semnal al telefonului mobil a fost detectat în zona portului. Însă căutările scafandrilor n-au avut succes.

Până la urmă, un căpitan de vas i-a observat trupul şi a chemat poliţia. Potrivit publicaţiei Spiegel, Kraus a fost identificat în primă fază, după ce a fost găsită cartea de identitatea asupra lui. Medicii legişti au confirmat ulterior că este vorba despre directorul de marketing al lui Hamburg.

Timo Kraus a murit înecat, însă nu se ştie încă împrejurarea în care a avut loc decesul: ”Această investigaţie este încă în curs de desfăşurare”, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hamburg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici