Tineretul Democrat Liberal salută alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF

Tineretul Democrat Liberal salută faptul că Răzvan Burleanu a fost ales în fruntea FRF, menţionând că este cel mai bun lucru care se putea întâmpla fotbalului românesc în contextul în care imaginea managerilor din fotbal a fost puternic pătată de recentele condamnări.

109 afișări
Imaginea articolului Tineretul Democrat Liberal salută alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF

Răzvan Burleanu (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

"Tineretul Democrat Liberal salută alegerea domnului Răzvan Burleanu în funcţia de Preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Faptul că un tânăr profesionist, de 29 de ani, a fost votat cu majoritate de voturi ca Preşedinte, arată încrederea pe care liderii fotbalului românesc o au în tineri. Într-un moment în care imaginea managerilor din fotbal a fost puternic pătată de condamnările ce au fost dictate de justiţie, alegerea în fruntea FRF a unui lider care doreşte să reformeze această instituţie, transformând-o în una transparentă, europeană, este cel mai bun lucru care se putea întâmpla fotbalului românesc", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit TDL, măsurile propuse de Burleanu, precum atragerea de fonduri europene şi structurale, accesarea de fonduri UEFA, implicarea FRF în social media, în creionare de politici publice orientate spre sport şi fotbal, monitorizarea transferurilor sau realizarea de centre regionale de excelenţă pentru copii şi juniori, sunt măsuri ce odată implementate vor putea ajuta fotbalul românesc, astfel încât acest sport să ţină, din nou, capul de afiş prin rezultatele pozitive.

"Tineretul Democrat Liberal susţine necesitatea unui mediu sportiv în care tinerii să se poată dezvolta atât personal cât şi profesional, pe baza muncii depuse, în deplin acord cu respectarea normelor sportive şi mai ales în deplin acord cu legislaţia naţională şi europeană. Atâta timp cât legea va fi respectată, iar tinerii se vor putea bucura de fotbal, în siguranţă, din postura de jucători sau spectatori, domnul Răzan Burleanu are un partener în Tineretul Democrat Liberal. Începând de astazi mingea e la dumneavoastră, domnule Preşedinte. Făceţi-o să conteze!", se arată în comunicat.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici