Toamna aceasta, în Arabia Saudită se va scrie istorie. Noi reguli vestimentare la turneul de golf Ladies European Tour

  • Ladies European Tour se va desfăşura în Arabia Saudită între 12 şi 15 noiembrie
  • Bărbaţii nu au voie să joace golf decât în pantaloni lungi
  • Premii mai mari decât la Ladies European Tour sunt doar la openurile din UK şi Scoţia
2916 afișări
Imaginea articolului Toamna aceasta, în Arabia Saudită se va scrie istorie. Noi reguli vestimentare la turneul de golf Ladies European Tour

Instagram @letgolf

Se va scrie istorie în Arabia Saudită toamna asta. În cadrul turneului de golf Ladies European Tour, jucătoarele vor putea purta pantaloni trei-sferturi sau bermude şi tricouri polo cu mânecă scurtă.

„Ne bucurăm enorm că vom fi parte din istorie când vom aduce primul eveniment profesionist de golf feminin în Arabia Saudită şi le suntem recunoscători că şi-au dorit nu unul, ci două turnee într-un an foarte dificil pentru golf” a spus directorul executiv al Ladies European Tour, Alexandra Armas.

Drepturile femeii în ţările arabe încă sunt subiect de dezbatere. Femeile trebuie mereu să fie acoperite din cap până în picioare, iar până iunie 2018, nu aveau dreptul să conducă.

Pe lângă turneul profesionist, şi amatorele vor putea face echipă cu jucătoarele experimentate într=o competiţie pe echipe. Se va şi juca pe bani mulţi. La Ladies European Tour sunt în joc premii în valoare totală de peste un milion de euro.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici