Tomas Berdych l-a învins pe Marin Cilici la Turneul Campionilor

Jucătorul de tenis Tomas Berdych, cap de serie numărul 6, l-a învins pe croatul Marin Cilici, favorit numărul 8, scor 6-3, 6-1, miercuri, în Grupa A de la Turneul Campionilor de la Londra.

88 afișări
Imaginea articolului Tomas Berdych l-a învins pe Marin Cilici la Turneul Campionilor

Tomas Berdych (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Berdych a fost învins în primul meci la Turneul Campionilor de Stanislas Wawrinka, cap de serie numărul 3, scor 6-1, 6-1, iar Cilici a fost întrecut de Novak Djokovici, scor 6-1, 6-1.

Tot astăzi va avea loc al doilea meci din grupa A, între Novak Djokovici şi Stanislas Wawrinka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici