Tomas Ryde, după eşecul drastic suferit contra nordicelor: Vreau să felicit echipa Suediei. Nu ne-a dat şanse astăzi

Tomas Ryde, selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, a felicitat Suedia, după eşecul drastic suferit contra nordicelor, marţi, scor 22-34, în penultimul joc din grupa II principală a Campionatului Mondial.

169 afișări
Imaginea articolului Tomas Ryde, după eşecul drastic suferit contra nordicelor: Vreau să felicit echipa Suediei. Nu ne-a dat şanse astăzi

Tomas Ryde, după eşecul drastic suferit contra nordicelor: Vreau să felicit echipa Suediei. Nu ne-a dat şanse astăzi

Suedezul Ryde şi-a felicitat ţara natală şi a spus că jucătoarele sale au fost obosite, motiv pentru care au făcut multe greşeli de-a lungul partidei.

„Vreau să felicit echipa Suediei, este ţara mea natală, a făcut un meci foarte bun, a muncit 60 de minute şi nu ne-a dat şanse astăzi. Avem foarte multe jucătoare obosite, am făcut multe greşeli, a fost un meci uşor pentru ele. Denisa (n.r. - Dedu), care este acum lângă mine, a început foarte bine, dar a fost foarte multă presiune pe umerii ei. Trebuie să mergem acasă, să ne vindecăm rănile şi să facem un meci foarte bun mâine, cu Japonia. Vă mulţumesc", a declarat Ryde, la conferinţa de presă, potrivit Digi Sport.

România a pierdut meciul cu Suedia, marţi, la Kumamoto, scor 22-34. La pauză, nordicele erau în avantaj, scor 14-9.

În urma acestui eşec, România se află pe locul 6, ultimul, în grupa II principală a Campionatului Mondial de handbal feminin, având 0 puncte. Ultimul meci al tricolorelor va avea loc miercuri, contra Japoniei, de la ora 11:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici