Tommaso Rocchi: Nu mă aşteptam să se retragă Chivu

Atacantul echipei Padova, Tommaso Rocchi, a declarat, marţi, că nu se aştepta ca fundaşul Cristian Chivu să se retragă din activitate.

78 afișări
Imaginea articolului Tommaso Rocchi: Nu mă aşteptam să se retragă Chivu

Tommaso Rocchi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Nu mă aşteptam să se retragă. Chivu este un foarte bun fotbalist şi îmi pare rău că nu va mai reveni pe gazon. Îi doresc tot ce este mai bun în noua viaţă", a spus Rocchi, informează site-ul canaleinter.it.

Tommaso Rocchi, în vârstă de 36 de ani, a fost coechipier cu Cristian Chivu la Internazionale Milano în 2013.

Cristian Chivu şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, într-un mesaj postat pe Facebook, la câteva ore după ce Internazionale Milano a anunţat rezilierea contractului de comun acord cu fostul internaţional român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici