VIDEO Top Gun în viaţa reală: Timur Fatkulli face cascadorii spectaculoase pe cer

  • Timur Fatkullin locuieşte la Kiev
  • În viaţa de zi cu zi, Timur se ocupă cu afaceri imobiliare
  • Timur şi-a înfiinţat şi o echipă de pilotaj - AEROTIM
152 afișări
Imaginea articolului VIDEO Top Gun în viaţa reală: Timur Fatkulli face cascadorii spectaculoase pe cer

Ce făceau piloţii din Top Gun e nimic faţă de ce face el. Ucraineanul Timur Fatkullin este pilot de avion şi face cele mai tari cascadorii pe cer. A început să piloteze în 2014, iar în 2019 a ieşit campion la acrobaţii cu avionul la nivel indermediar. S-a îndrăgostit de pilotaj la 11 ani pentru că i se părea că ce se întâmplă în avion este magic, iar acum îndeamnă pe toată lumea să aibă visuri măreţe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Небольшой тизер нашего плодотворного сотрудничества с @dorosh.raw. Полное видео уже скоро. #aerotim #aerobatic #fpvdrone #action #aviation #fpv #lifestyle #extra330lx #aerobatics #ukraine #украина #

O postare distribuită de Timur Fatkullin 🇺🇦 (@aero.tim) pe

Oct 9, 2020 la 7:17 PDT

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici