Topul celor mai bine îmbrăcate jucătoare de la Australian Open. Simona Halep, pe locul 1 - FOTO

Simona Halep se află pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate sportive de la ediţia din acest an a turneului de tenis Australian Open, ea devansându-le pe primele două jucătoare din ierarhia WTA, Serena Williams şi Maria Şarapova, care vor juca finala turneului, informează wtatennis.com.

4054 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bine îmbrăcate jucătoare de la Australian Open. Simona Halep, pe locul 1 - FOTO

Topul celor mai bine îmbrăcate jucătoare de la Australian Open. Pe ce loc se află Simona Halep? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Topul a fost realizat în urma voturilor fanilor.

"Noi am întrebat, voi aţi răspuns. Numărul 3 mondial, Simona Halep, a fost votată jucătoarea cel mai bine îmbrăcată de la ediţia din acest an a Australian Open. În ciuda ţinutelor roz neon, verzi şi galbene, echipamentul adidas violet al lui Halep a primit cele mai multe voturi", notează wtatennis.com.

Simona Halep, locul 3 mondial, a primit 41 la sută din totalul de voturi.

Şarapova a primit 24 la sută, iar Serena Williams 20 la sută.

În top se mai află Venus Williams (6 la sută), Caroline Wozniacki (5 la sută) şi Victoria Azarenka (3 la sută).

Simona Halep, a treia favorită, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici