Trăgătoare de elită: Laura Ilie a obţinut metalia de argint la Cupa Mondială de Tir

Sportiva Laura Ilie (fostă Coman) a obţinut, sâmbătă, medalia de argint la Cupa Mondială de Tir, proba de puşcă 10 metri aer comprimat.

272 afișări
Imaginea articolului Trăgătoare de elită: Laura Ilie a obţinut metalia de argint la Cupa Mondială de Tir

Laura Ilie

Românca Laura Ilie, medaliată cu argint la Cupa Mondială de Tir, la proba de puşcă 10 metri aer comprimat, a fost întrecută în competiţia din Polonia doar de franţuzoiaca Oceanne Muller.

În competiţia de dublu mixt, Laura Ilie a tras, vineri, împreună cu cu Sheng Lihao, din China, şi a obţinut medalia de aur.

Competiţia se desfăşoară la Wroclaw, Polonia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tir,
laura ilie,
argint

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici