TRAGEDIE în fotbal. Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, găsit mort în camera sa de hotel. Fotbalistul avea 31 de ani

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani, informează Gazzetta dello Sport.

7997 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE în fotbal. Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, găsit mort în camera sa de hotel. Fotbalistul avea 31 de ani

Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, găsit mort în camera sa de hotel. Fotbalistul avea 31 de ani

Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa ar fi urmat să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Potrivit sursei amintite, Astori ar fi murit din cauza unui stop cardiac.

De asemenea, clubul Fiorentina a emis un comunicat oficial prin care a confirmat decesul lui Astori şi a cerut să se respecte intimitatea familiei jucătorului.

În consecinţă, meciul dintre Udinese şi Fiorentina, programat duminică, de la ora 16:00, a fost amânat.

TITLURILE ZILEI

Davide Astori evolua la Fiorentina din vara anului 2016, când a fost transferat de la Cagliari. El şi-a început cariera la AC Milan, apoi a mai jucat şi la AS Roma. Fundaşul central avea 14 selecţii şi un gol marcat la echipa naţională a Italiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici