Tragedie în lumea artelor marţiale mixte. Tatăl campionului din UFC, Khabib Nurmagomedov, a murit în urma infecţiei cu coronavirus

  • Tatăl şi antrenorul lui Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap în vârstă de doar 57 de ani, a murit într-un spital din Moscova din cauza complicaţiilor provenite în urma infecţiei cu Covid-19.
  • Antrenor de arte marţiale mixte de renume mondial, Abdulmanap a suferit un atac de cord după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.
  • Medicii i-au implantat, de urgenţă, un bypass, după care a fost plasat de două ori în comă indusă.
4239 afișări
Imaginea articolului Tragedie în lumea artelor marţiale mixte. Tatăl campionului din UFC, Khabib Nurmagomedov,  a murit în urma infecţiei cu coronavirus

Sursă foto: Profimedia

Condiţia sa a fost raportată de medici ca fiind „gravă, dar stabilă”. În cele din urmă Abdulmanap Nurmagomedova pierdut lupta cu boala. Evenimentul tragic a avut loc într-un spital din Moscova.

Cu tatăl său antrenor, Khabib a câştigat toate cele 28 de meciuri din cariera sa în artele marţiale mixte. Mare parte din ele în UFC, acolo unde este campion mondial.

În ciuda faptului că i-a fost refuzată viză pentru SUA în numeroase ocazii, ceea ce nu i-a permis să participe la o parte din victoriile fiului său, inclusiv apărarea sa de titlu din 2018 împotriva lui Conor McGregor din la Las Vegas, Abdulmanap a fost prezent la Abu Dhabi pentru a-l urmări pe fiul său când a unificat centurile împotriva Dustin Poirier anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici