Tragedie în sport: Fotbalistul Piermario Morosini a murit după ce a suferit un infarct pe teren. Jucătorul avea 25 de ani - VIDEO

Fotbalistul echipei Livorno, Piermario Morosini, a murit după ce a suferit un infarct în timpul meciului cu formaţia Pescara, din liga secundă italiană, a anunţat Gazzetta dello Sport.

6081 afișări
Imaginea articolului Tragedie în sport: Fotbalistul Piermario Morosini a murit după ce a suferit un infarct pe teren. Jucătorul avea 25 de ani - VIDEO

Tragedie în sport: Fotbalistul Piermario Morosini a murit după ce a suferit un infarct pe teren. Jucătorul avea 25 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A suferit un stop cardiac. Era deja mort când a ajuns la spital. Am încercat să-l resuscităm, dar nu şi-a mai revenit", a afirmat medicul De Blasi, de la spitalul Santo Spirito de Pescara.

În minutul 31 al meciului de sâmbătă, Morosini s-a prăbuşit pe teren, medicii celor două echipe intervenind imediat. Jucătorului i s-a făcut masaj cardiac chiar pe teren, iar apoi a fost transportat la spital.

Conform Gazzetta dello Sport, în momentul în care s-a prăbuşit, jucătorul era departe de minge şi niciun adversar nu era în preajma lui. El a început să se clatine şi apoi a căzut pe teren, însă a încercat să se ridice de două ori. Jurnalul italian susţine că ambulanţa era blocată de o altă maşină la intrarea în stadion, reuşind cu greu să ajungă la teren.

Potrivit presei italiene, în momentul în care lui Morosini i s-a făcut rău, un spectator a leşinat, fiind de asemenea transportat la spital.

Morosini era conştient când a fost urcat în ambulanţă, a afirmat un oficial de la Pescara: "M-a privit în ochi când l-am urcat în ambulanţă. Ştiu că a căzut pe teren, a încercat să se ridice, iar apoi a căzut iar", a declarat Danilo Iannascoli.

Gazzetta dello Sport a mai anunţat că ambulanţa a ajuns cu întârziere la teren, deoarece era blocată de un alt automobil în faţa stadionului.

Piermario Morosini avea 25 de ani, fiind împrumutat la Livorno de către gruparea Udinese.

Meciul Pescara - Livorno a fost suspendat, iar la toate partidele din campionatul Italiei din acest weekend se va ţine un moment de reculegere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici