Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României: Steaua întâlneşte ACS Berceni, Dinamo va înfrunta AFC Fortuna Câmpina. Care vor fi celelalte meciuri

Formaţia Steaua va întâlni echipa ACS Berceni, Dinamo pe AFC Fortuna Poiana Câmpina şi Rapid pe FC Botoşani în şaisprezecimile Cupei României-Timişoreana, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la Casa Fotbalului.

207 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României: Steaua întâlneşte ACS Berceni, Dinamo va înfrunta AFC Fortuna Câmpina. Care vor fi celelalte meciuri

Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României: Steaua întâlneşte ACS Berceni, Dinamo va înfrunta AFC Fortuna Câmpina. Care vor fi celelalte meciuri (Imagine: Shutterstock)

Programul complet al partidelor din cadrul şaisprezecimilor Cupei României-Timişoreana este următorul:

CS Mioveni - Astra Giurgiu

CFR Cluj - Viitorul Axintele

ACS Berceni - Steaua Bucureşti

Unirea Jucu - Petrolul Ploieşti

AFC Fortuna Poiana Câmpina - Dinamo Bucureşti

ACS Şoimii Pâncota - Pandurii Târgu Jiu

Săgeata Năvodari - FC Viitorul

FC Caransebeş - CS Universitatea Craiova

FC Bihor Oradea - Universitatea Cluj

TITLURILE ZILEI

CF Brăila - Oţelul Galaţi

SC Bacău - Ceahlăul Piatra Neamţ

Chindia Târgovişte - FC Braşov

Rapid CFR Suceava - Gaz Metan Mediaş

CSM Râmnicu Vâlcea - CSMS Iaşi

Rapid Bucureşti - FC Botoşani

CS Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureş

Partidele din şaisprezecimile de finală se vor disputa la 24 septembrie într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care meciul va fi televizat, iar clubul gazdă nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare disputării şi televizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici