Transferul lui Coutinho de la Liverpool o va costa pe FC Barcelona 150 de milioane de euro

Barcelona vrea să încheie în forţă perioada de transferuri, cu mutări care să reuşească să dea uitării "cazul Neymar" în ochii fanilor catalani.

1282 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Coutinho de la Liverpool o va costa pe FC Barcelona 150 de milioane de euro

Transferul lui Coutinho de la Liverpool o va costa pe FC Barcelona 150 de milioane de euro

222 de milioane de euro a încasat Barca în schimbul starului brazilian, însă banii nu vor sta prea mult în conturile catalanilor. Asta deoarece presiunea fanilor pe conducerea grupării blaugrana este tot mai mare, mai ales în condiţiile unui start slab de sezon, cu o dublă înfrângere în faţa marilor rivali de la Real Madrid, în Supercupă.

Aducerea lui Ousmane Dembele, de la Borussia Dortmund, a fost rezolvată, iar Barcelona va plăti o sumă iniţială de 105 milioane de euro, plus bonusuri ce pot duce transferul la aproape 150 de milioane de euro.

Următoarele ţinte ale Barcelonei sunt Philippe Coutinho (Liverpool) şi Angel Di Maria (PSG), iar presa din Spania notează că trupa de pe Camp Nou nu va alege doar unul dintre cei doi, ci vrea să rezolve ambele transferuri.

Coutinho a fost principala ţintă a verii pentru Barcelona încă din momentul cedării lui Neymar, însă catalanii s-au lovit de refuzurile repetate ale lui Liverpool. Totuşi, brazilianul şi-a exprimat clar intenţia de a ajunge pe Camp Nou, iar ultima decizie a acestuia ar putea facilita mutarea. Surse din Anglia notează că mijlocaşul le-a transmis şefilor de pe Anfield că nu vrea să fie trecut pe lista UEFA pentru Liga Campionilor, iar astfel le va forţa mâna pentru acceptarea unei oferte din partea Barcelonei.

Transferul o va costa pe Barcelona tot în jurul sumei de 150 de milioane de euro (sumă de bază + bonusuri), iar în condiţiile în care nici Di Maria nu va putea fi adus la un preţ mic, catalanii vor fi nevoiţi să mai vândă jucători, anunţă Marca.

Andre Gomes şi Rafinha sunt cei doi jucători de care tehnicianul Ernesto Valverde ar fi dispus să se despartă, cei doi fiind cotaţi la 45, respectiv 30 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici