Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma Calcio 1913 a fost oficializat de ambele cluburi

Clubul italian Parma Calcio 1913 din Serie A, a oficializat vineri după-amiază transferul fotbalistului Dennis Man, concomitent cu anunţul oficial făcut de FCSB.

398 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma Calcio 1913  a fost oficializat de ambele cluburi

Sursa foto: Facebook / Parma Calcio 1913

„Parma Calcio anunţă achiziţia definitivă a jucătorului Dennis Man (născut 26.8.1998) de la FCSB SA Football Club. Fotbalistul a semnat un contract cu clubul nostru până la 30 iunie 2025”, scrie pe site-ul oficial al parmegianilor.

Transferul este anunţat oficial şi pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

„FCSB anunţă transferul golgeterului Ligii 1, Dennis Man, la Parma Calcio 1913, din Serie A”, scrie în comunicatul echipei la care s-a consacrat Dennis Man.

Reprezentanţii FCSB îi mulţumesc lui Man pentru contribuţia adusă la echipă.

„Atacantul în vârstă de 22 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a fost prezentat la noua echipă, unde va purta tot numărul 98. Dennis Man este unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre şi a devenit, odată cu trecerea la Parma Calcio 1913, jucătorul vândut pe cea mai mare sumă din istoria Ligii 1. A avut un rol determinant în obţinerea Cupei României din 2020, când a înscris singurul gol al finalei contra celor de la Sepsi OSK. Acea reuşită s-a alăturat celorlalte 48 de goluri şi 29 de pase de gol cu care Dennis a contribuit în toate competiţiile, în cei patru ani şi jumătate petrecuţi la echipa noastră. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Dennis pentru toată dăruirea şi respectul acordat tricoului roş-albastru şi îi urează mult succes în noua sa aventură din Italia!”, mai spun reprezentanţii actualului lider al Ligii 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici