Trei dintre jucătorii FCSB-ului riscă să nu joace în derby-ul contra Dinamo din cauza problemelor cu greutatea

Tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă a fost pus, din nou, într-o situaţie dificilă. Trei dintre jucătorii FCSB-ului, Harlem Gnohere, Cristi Manea şi Thierry Moutinho, au probleme cu greutatea, motiv din cauza căruia ar putea vedea derby-ul contra celor de la Dinamo de pe marginea terenului.

125 afișări
Imaginea articolului Trei dintre jucătorii FCSB-ului riscă să nu joace în derby-ul contra Dinamo din cauza problemelor cu greutatea

Trei dintre jucătorii FCSB-ului riscă să nu joace în derby-ul contra Dinamo din cauza problemelor cu greutatea

Potrivit Digi Sport, înaintea meciului cu "roş-albii", antrenorul vicecampioanei a decis să efectueze o nouă probă a cântarului, iar fotbaliştii amintiţi au picat testul şi ar putea lipsi de pe teren, sâmbătă seară, 5 octombrie. Aceeaşi sursă notează că în cel mai rău caz Manea şi Gnohere vor rata "primul 11", dar vor face parte din lot şi pot fi soluţii pentru parcursul meciului.

Gnohere este la a doua abatere, în mai puţin de o lună. Deşi "Bizonul" a slăbit trei kilograme, acesta ar avea încă cinci-şase în plus, faţă de greutatea cerută. Atacantul în vârstă de 31 de ani a fost lăsat acasă şi pentru deplasarea de la Craiova, din etapa a noua, din acelaşi motiv, greutatea.

FCSB - Dinamo se va juca pe Arena Naţională, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici